fbpx

myy taidettasi meillä!

Me kerromme miten

Kehitän Art Helsinkiä digitaaliseksi myyntikanavaksi, jossa taiteilijat tavoittavat suomalaisesta taiteesta kiinnostuneet kuluttajat ja yritykset. 

Saat kauttamme myynti- ja markkinointikanavan sellaisille teoksille, jotka eivät muutoin pääsisi yleisön nähtäville. Art Helsingissä voit myydä maalauksia, taidegrafiikkaa ja valokuvataidetta.

Vain Suomessa asuvat taiteilijat voivat myydä teoksiaan Art Helsingissä.  Kuraattorimme arvioi taiteilijat hakemisen yhteydessä. 

Perimme myydyistä teoksista provision. Art Helsinkiin rekisteröityminen ja teosten laittaminen myyntiin on maksutonta taiteilijalle.

miten sinä hyödyt?

1. Art Helsingistä tulee maailmanlaajuinen. Tavoitat ostajat ympäri maailman.

2. Luotettava maksujenvälitys. Yhteistyökumppaneina ovat luotettavat maksujenvälittäjät.

3. Jouheva kuljetus. Vastaamme kuljetusjärjestelyistä ja -kustannuksista.

4. Säännölliset tilitykset. Maksamme taiteilijan osuuden myynnistä kuukausittain.

5. Markkinointiapu. Markkinoimme omaa brändiämme ja yksittäisiä taiteilijoita jatkuvasti eri kanavissa.

6. Yritysasiakkaiden kontaktointi. Art Helsinki on yhteydessä yrityksiin ja myy taidetta toimitiloihin.

oma profiili

Omassa profiilisissasi hallitset tietoja itsestäsi ja taiteestasi. Voit päivittää henkilötietosi ja yleisölle näkyvät kuvaukset itsestäsi ja taideteoksistasi. Profiilin kautta lataat uusia teoksia myyntiin ja seuraat omia myyntejäsi.

myynti

Saat ilmoituksen, kun jokin teoksistasi on myyty. Olemme sinuun sen jälkeen yhteydessä käytännön järjestelyistä. Taiteilijan vastuulla on pakata teos huolellisesti ja saattaa se matkaan mahdollisimman pian myynnin jälkeen. 

Art Helsinki maksaa osuutesi myydyistä taideteoksista kerran kuukaudessa pankkitilillesi.

hinnoittelu

Teoksen hinta on taiteilijan määriteltävissä. Ostajalle näkyvä hinta sisältää aina arvonlisäveron, jos taiteilija on arvonlisäverovelvollinen. Sinulla on mahdollisuus muuttaa hintoja koska tahansa. Art Helsingillä on mahdollisuus antaa ostajille tarjouskoodeja.

sopimus

Oikeuksien ja velvollisuuksien määrittelemiseksi Art Helsinki ja taiteilija solmivat juridisen sopimuksen, jossa tarkennetaan keskeiset menettelytavat.