usein kysytyt kysymykset

Taiteessa on hyvin suurelta osin kysymys mieltymyksistä. Mikäli Art Helsingin maalaukset eivät säväytä, ei niitä tietenkään pidä hankkia. Mutta jos olet harkinnut uuden maalauksen hankkimista, Art Helsingistä löydät laadukkaita töitä hyvin huokealla hinnalla gallerioihin verrattuna.

Taiteen arvon kehittymistä on mahdoton ennustaa. Mutta mikäli ostamasi teos tuottaa sinulle iloa mahdollisesti hyvinkin kauan, ei sijoitusta voi oikein pitää epäonnistuneenakaan.

Teokset on toteutettu akryyliväreillä tai sekatekniikalla, jossa akryylimaalipohjaan yhdistetään esimerkiksi liituja, musteita tai öljyvärejä. Maalauspohjat ovat korkealuokkaista puuvillaa tai pellavaa. Taiteen laatu puolestaan on melko puhdas arvostuskysymys – yksi tykkää, toinen taas ei – jota edellä mainitut tekniikkaan ja materiaaliin liittyvät seikat eivät koskaan riitä selittämään. 

Kyllä. Art Helsinki toimittaa teoksia kaikkialle maailmaan.

Kyllä. Teoksia voi tulla noutamaan. Ota yhteyttä osoitteeseen kai@arthelsinki.fi. sopiaksesi teoksen noudosta.

Suomen sisäisissä toimituksissa teosten toimituskulut ovat tavallisesti 50-150 euron välillä, teoksen koosta riippuen. Taulujen toimittaminen ulkomaille on kalliimpaa ja myös toimituskulujen vaihteluväli suurempi. 

Postitusputkessa toimitettavan, rullalle käärityn maalauksen lähetys on huomattavasti edullisempaa. 

Useampien teosten toimittamisesta kerralla tai muista erityisjärjestelyistä kannattaa aina sopia etukäteen. Toimituskuluissa voi näin säästää merkittävästi.

Suomessa toimitus kestää tavallisesti 3-5 arkipäivää. Ulkomaille menevissä toimituksissa kesto vaihtelee kohdemaan ja teoksen koon mukaan.

Mikäli saat teoksen vaurioituneena, ota lähetyksestä kuva ennen sen avaamista. Ota tämän jälkeen kuva vaurioituneesta teoksesta. Lähetä kaikki kuvat Kaille osoitteeseen kai@arthelsinki.fi. Kai on tämän jälkeen sinuun yhteydessä ja kertoo miten ongelma hoidetaan.

Kyllä. Mieti valmiiksi teoksen tyyliin, väreihin ja kokoon liittyviä kysymyksiä, ja ole sitten yhteydessä Art Helsinkiin.

Tilaamisesta ei peritä lisähintaa. Tilausteoksen hinta riippuu aina sekä käytetyistä materiaaleista että teoksen maalaamiseen kuluvasta ajasta, aivan kuten muidenkin teosten kanssa.

Ei. Art Helsingin on tarkoitus tuoda koteihin esteettisesti kiinnostavia ja taiteellisesti kunnianhimoisia teoksia. Tarjoamme käsityötaidon, lahjakkuuden ja omaperäisyyden liittoa vastapainona korkeahintaisille mutta usein varsin valjuille tai jopa irvokkaille teoksille.

Teoksen nimi ei ole vain koodi, jonka avulla työ voidaan erottaa muista. Nimi on osa teosta: se tuo siihen yhden lisäulottuvuuden visuaalisen kielen lisäksi. Sen vuoksi kannattaa seurata niitä mielikuvia ja ajatuksia, joita nimi herättää. Vaikka se ei yleensä annakaan suoraa tulkintaohjetta, on nimellä silti tärkeä merkitys teoksen kokonaisuuden kannalta.